Om ossSøk støtteProsjekterKontakt
2023 november

Louies leker

Louies leker er en liten frivillig organisasjon, etablert i 2021 med hovedformål om å arrangere et årlig arrangement med fokus på fysisk aktivitet, inkludering og mestring. Barn med funksjonsnedsettelser faller ofte utenfor organisert aktivitet, men på Louies leker er det nettopp disse barna som skal være i fokus. Her blir de heiet frem i løypa og opplever idrettsglede og tilhørighet.

Organisjonen arrangerer et årlig et hinderløp, såkalt OCR, som er tilpasset barn som kan gå og barn som bruker rullestol eller annen form for støtte. På noen av hindrene er det alternativer på hvordan den kan passeres. Vårt motto er at alle kan delta, uansett funksjonsnivå. Aktivitetene er tilrettelagt slik at alle blir inkludert.

Louies leker ble første gang arrangert juni 2022 med 75 deltagere på Idrettshøgskolen i Oslo. I Juni 2023 arrangerte de for andre gang, men da i Holmenkollen og med hele 100 påmeldte! Neste års arrangement vil også holdes i Holmenkollen, 1.juni 2024.

Stiftelsens støtte vil bli bruk til leie av Holmenkollen stadion samt innkjøp/leie av forskjellige elementer i hinderløypa til dette flotte arrangementet.

Mer om prosjektet