Om ossSøk støtteProsjekterKontakt
2023 november

Sportsklubben Forward

De har fokus på å tilby gode aktiviteter til en rimelig penge, og det koster kun 100,- i året for å bli medlem i klubben, alle avgifter inkludert. For den summen får barna spille fotball på trening og i kamp, i serie og cuper.

SK Forward opplever allikevel at spillere forlater klubben, for å delta på private akademier. Det gjør at noen spillere får "bedre" og mer trening, og bidrar til å skape et trist skille mellom spillerne og og motvirker klubbens mål: at alle skal ha like muligheter til å utvikle seg. For vår støtte vil de kunne tilby behovstilpasset gratis og eller redusert betaling for deltakelse på klubbens fotballakademi.

Det er i ferd med å etablere seg et skille mellom spillere som har et utviklingstilbud og spillere som ikke har dette i norsk barnefotball. Forward vil skape et godt tilbud til alle, hvor samholdet i ungdomsgruppen kan beholdes, uavhengig av familiens økonomi. Tilbudet vil også inkludrere mat og leksehjelp. Dette ønsker stiftelsen å støtte.

Stiftelsen har også hatt et spesielt fokus på jenter i fotbellen. Vi har støttet flere jenteprosjekter, blant annet hos Grei og Holmlia og ser at dette har en viktig effekt. Derfor har vi uttrykt ønske om at også prosjektet hos Forward inkluderer et ekstra fokus på å få med jenter i sin satsing.

Vi gleder oss til å komme på besøk og følge denne klubben videre.

Mer om prosjektet